Halloween acts

Sim & Biose Halloween

Sim & Biose is een performance gespeeld door een Siamese tweeling. Sim & Biose, in de baarmoeder al met elkaar verstrengeld, functioneren als één organisme. Armen en benen werken samen in één vloeiende beweging, elkaars zinnen vullen ze aan. In deze individualistische samenleving, waarin eenzaamheid welig tiert, leven zij in hun symbiotische bubbel en staan voor de kracht van samen-zijn.
Maar soms ontstaat er een barst in de idylle, de één wil naar links en de ander naar rechts, of beiden willen de aandacht van die ene bijzondere persoon . Dan wordt er gekibbeld, gemokt, gepruild en gegesticuleerd, waarna ze toch weer tot een creatieve oplossing komen.

Spelers: Angela Dirven & Lisette van Gemert
In samenwerking met Angela Dirven, Wolkenruiters
Kostuumadvies: Jelleke Jorritsma
Speladvies: Eveline Agema & Gijs Vennix
Zangadvies: Andrea Wittchen
Met dank aan Fonds Podiumkunsten is de act ontwikkeld en hebben we een aantal keer op kunnen treden.

Bride Macabre – stelten-act voor Halloween

Ze flirt, verleidt en glijdt met smekende ogen voorbij. Haar gier wacht geduldig af, zoals een gier dat kan. Op zijn eigen manier verheugt hij zich op de doden. En hoopvol lonkt hij naar de potentiële slachtoffers.
Samen zijn ze partners in crime…..

Speler: Lisette van Gemert