De liefdesbrigade

De Liefdesbrigade
Truus en Guus hebben één missie. DE LIEFDE! Samen gaan ze op zoek naar mensen die gekoppeld, ontkoppeld, of nodig eens een frisse wind in de relatie nodig hebben.  Ze zijn niet alleen een komisch duo, maar ook partners voor het leven en zeer aan elkaar gewaagd. Terwijl Truus hoog uitkijkt over het  publiek om potentiële geliefden te spotten, hobbelt Guus er achteraan en heeft vanuit zijn standpunt een hele andere kijk op de zaak.
Een act waarbij de interactie met het publiek de tongen losmaakt. De liefdesbrigade zorgt voor opening van gesprek. Niet alleen voor geliefden,  ook voor mensen die elkaar niet snel aan zouden spreken geven ze voeding om elkaar eens beter te leren kennen. De liefdesbrigade brengt liefde in de breedste zin van het woord!

De liefdesbrigade wordt gespeeld door Lisette van Gemert en Hadass Pelter. Deze act wordt bij veel achtergrondgeluid met stemversterking gespeeld.

Voor informatie en boekingen: contact@hetwandelendhuis.nl